Her er noen av de spesialinviterte gjestene du skal få treffe på festivalen 
pearce.jpg

James Pearce

James Pearce er et kjent og, ikke minst, et anerkjent navn for de aller fleste Liverpool-supportere. Journalisten og supporteren Pearce har vært på innsiden av klubben de siste 16 årene. Han er en av få journalister som aldri har jaktet overskriftene men jobbet tett med klubben og bygget opp en relasjon og en tillit som har gitt han en helt spesiell tilgang på hva som skjer bak lukkede dører i LFC.

Under festivalen skal du få bli bedre kjent med James og ikke minst få mulighet til å bli enda bedre kjent med klubben, slik som han kjenner den. Mr. Pearce vil være tilstede hele helgen og delta på flere events . Du kan rett og slett ikke unngå å treffe på fyren under festivalen!

Ragnhild_Lund_Ansnes_edited.jpg

Ragnhild Lund Ansnes

Journalisten, forfatteren, foredragsholderen, hotelleieren og sist men ikke minst, supporteren Ragnhild vil du møte i forskjellige settinger underveis i festivalen. 

 Det er få som har arrangert flere meet&greet enn henne og derfor er det en selvfølgelighet at hun leder de aller fleste av disse under festivalhelgen på Gjøvik. I tillegg vil hun være vertinne under supportermiddagen på fredag kveld. Det ryktes også at det kan bli en live podcast fra festivalen med, ja du skjønte det, Ragnhild som programleder. 

 

Karen Gill Photograph.jpg

KAREN GILL

Vi er veldig stolte og utrolig glade over at Karen Gill tar turen til Liverpoolfestivalen. Hun er barnebarnet til selveste Bill Shankly!

Karen Elisabeth Gill med sin berømte bestefar i bakgrunnen

Karen var 16 år da Shankly døde men har mange gode minner og historier å dele fra den tiden og fra alle historiene som Shankly delte med henne. 

Karen er en dedikert supporter og har tidligere vært Honorary President av LFCs supporterkommitee. Under festivalen skal du få bli godt kjent med henne. Hun vil være til stede alle tre dager og du vil få oppleve henne både fra scenen og ute på festivalområdet.