top of page
Artistene
Disse artistene er klare for Liverpoolfestivalen 2024, og flere navn kommer!

THE RAGAMUFFINS

the ragamuffins.jpg

Lørdag kveld byr på en energibombe når The Ragamuffins kommer direkte fra Liverpool by for å lage liv fra hovedscenen. Det var et krav fra alle på Liverpoolfestivalen 2023 at vi inviterte disse tilbake .

Her blir det LFC låter på løpende bånd fra gutta som står bak supporterversjonene av blant annet "Si Senor" og "Tsimi Tsimi Tsimi our Kostas Tsimikas " (Gimme gimme gimme)

 

The Ragamuffins har de siste sesongene vært husbandet på Hotel Anfield og er fast innslag der på kampdagene. De har også spilt rundt på store supporter arrangement i USA, Canada og Europa men nå skal de endelig for første gang få spille opp i Norge. Dette blir en perfekt avslutning på festivalens! Her kommer LFC perlene på rekke og rad!

The Ragamuffins står på hovedscenen LØRDAG

HR. SMITHS VENNER

smith.jpg

Torsdag kveld blir det god kok på festivalområdet når Hr. Smiths Venner drar i gang sin hyllest til Joachim «Jokke» Nielsen!

Hr. Smiths Venner er et hyllestband til Joachim «Jokke» Nielsen, og leverer de udødelige klassikerne hans med energi, tempo og råskap. Bandet har siden 2010 spilt over 200 konserter og har med det opparbeidet seg et særdeles godt rykte som beinsolide leverandører av Jokkes arv.

Bandet har figurert på forskjellige konsertarenaer, puber, barer, utesteder, samfunnshus, privatboliger, låver, festivaler, klamme kjellere og glovarme scener både innendørs og ute rundt omkring i Norge, ingen scene er for stor og ingen plass er for liten. Bandet leverer pur energi fra scenen når de hamrer grundig løs på Jokkes katalog midt i mellom ærefryktig respekt og skamløs spilleglede, og publikum er garantert å forlate konserten med et smil om munnen og et minne for livet.

Hr. Smiths Venner står på hovedscenen TORSDAG

ANDY HODGSON

andy 2.jpg

Andy Hodgson er kanskje ikke et navn du umiddelbart vet hvem er, men har du tilbragt litt tid på Hotel TIA og Taggys så har du antageligvis fått med deg denne fyren. 35 åringen som er født og oppvokst bare noen steinkast fra Anfield er en vassekte scouser og LFC supporter.

Andy gjorde stor suksess under Liverpoolfestivalen 2023 og vi har lyst til å gi han nok en runde. Gled deg til å oppleve en ekte scouser med et blodrødt hjerte.

Andy er en aktiv musiker og mange av dere har også opplevd han når dere har droppet innom en eller flere av pubene rundt omkring i Liverpool. Nå er han klar for sin fjerde opptreden i Norge. Vi kan garantere god stemning når mr Hodgson drar i gang gitaren. Han vil være til stede på festivalen både fredag og lørdag!

DET BETALES

det betales.jpg

Det Betales har blitt omtalt som verdens beste Beatles tribute band, og de har gjort mer enn 50 konserter på legendariske The Cavern Club i Liverpool. De har også spilt foran 40 000 publikummere i Liverpool sentrum i forbindelse med 50 års markeringen for utgivelsen av singlen My Bonnie, som The Beatles spilte inn sammen med Tony Sheridan. På scenen sammen med dem var selvfølgelig Tony Sheridan

.

Gutta har turnert over store deler av verden siden oppstarten i 1976 og vi er veldig stolte og glade over at de tar med lyden av Liverpool til festivalen vår. Her kommer hitene som perler på en snor, Penny Lane, She loves you Yeah, Yeah, Yeah, A hard days night, Can’t buy me love og Hey Jude for å nevne noen få av de låtene du skal få oppleve. Vi mistenker også at hjertet banker litt ekstra for Liverpool F.C blant gutta i bandet!

Det Betales står på hovedscenen FREDAG

GUSTAV WENTZEL

GUSTAV.jpg

11 åringen sjarmerte alle som dukket opp tidlig på lørdagen for å få med seg konserten hans. Her ble det usedvanlig god stemning og latteren satt løst blant festival deltagerne da den munnrappe gutten serverte gullkorn over en lav sko mellom låtene.

Flere fortjener å få med seg Gustav og vi har derfor invitert han tilbake.

Gustav er på plass LØRDAG 

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få siste oppdatering på nye artister

Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt

bottom of page