styret1.jpg

Om oss

Liverpool festivalen 2021  blir laget av supportere med tilknytning til Liverpoolsupportere Gjøvik, en av landets største Liverbirdsklubber.  Dagens festivalstyre er identisk med styret i LSG og man vil etterhvert som planlegging og annet arbeid rundt festivalen skrider frem styrke organisasjonen med ressurspersoner på de områdene hvor dette er nødvendig. Det er også etablert et eget driftsselskap med Liverpoolsupportere Gjøvik  som største eier!

Pr/Info/presse: Jaran Pedersen  jaran@liverpoolgjovik.no

 

MELD DEG PÅ NYHETSBREVET VÅRT!

Takk for at du meldte deg på nyhetsbrevet vårt

Liverbirds Norge Supportershop

Deler av festivalen finansieres gjennom salg av supportereffekter. Våre produkter er laget av supportere for supportere og selges kun via oss!

up_edited.jpg

T-skjorte

"Hold your head up high"

T-skjorte i høy bomullskvalitet. Single jerseystrikket. Forsterket nakkebånd, 4- lags halsrib og skuldertape. Doble sømmer rundt hals og ermer. Forhåndskrympet for stabilitet. Trykk i rødt og sort

104062418_125014702557246_48974106185580

Collegejakke

YNWA

Rett og slett en lekker  sort unisex collegejakke med 2-lags krage og doble sømmer. Lycra i alle ribber, flosset innside og stikklommer i front
 
Trykk i gull på venstre bryst: YNWA

I salg fra 17. august

øl glass (2).png

Øl-seidel

"Hold your head up high"

Øl seidel i god kvalitet, vinyltrykk, 0.5l Øl seidelen er tung og sitter utrolig godt i hånda, ølen har aldri smakt bedre enn i denne seidelen. 

Produsert av IKEA designet av oss

Anbefales av ølglade supportere.

Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...