På denne siden har vi forsøkt å samle spørsmål og svar i forbindelse med at Liverpoolfestivalen 2021 er utsatt til 2022. Hvis du ikke finner svaret på det du lurer på så klikk på chatboksen nederst på siden og legg inn spørsmålet ditt der. Vi svarer så snart vi kan!i svarer så snart vi kan!

Spørsmål og svar i forbindelse med utsettelsen av Liverpoolfestivalen 2021

Hvorfor utsetter dere festivalen til 2022?

Skulle vi arrangert festivalen i august så kunne konsekvensen være at enkelte av de som har kjøpt festivalpass og billetter ikke ville fått være med på grunn av begrensningen som restriksjonene kan sette på antall deltagere. Krav om faste sitteplasser, bordservering og andre restriksjoner vil også gjøre det vanskelig å lage en god festival. 

Vi må også ta hensyn til de restriksjonene som våre utenlandske gjester og festivaldeltagere kan bli omfattet av ved innreise til Norge eller ved retur til hjemlandet sitt! Til sammen så er det litt for mange ting som må klaffe for at vi skal kunne lage en god festival! Signalene fra myndighetene i Norge er positive når det gjelder gjenåpningen av landet, men det er for mange usikkerhetsmomenter og åpningen vi trenger kommer kanskje for sent!

Hadde det vært mulig å arrangere festivalen?

Ja, det hadde vært mulig, men i et helt annet format enn det vi har ønsket og som vi har fått tilbakemeldinger på at supporterne har ønsket. 

 

Hvorfor ventet dere så lenge med å utsette festivalen?

Vi har håpet og trodd i det lengste at det ville være mulig å arrangere en festival tilnærmet det formatet som hele tiden har vært planlagt. Det kan fortsatt være mulig å gjennomføre en festival av vårt format i august men dette ville neppe være 100% sikkert før kun få dager før festivalen åpner. 

Når blir neste års festival?

Den foregår fra torsdag til lørdag, 28. – 30. juli

 

Hva må jeg gjøre for å videreføre festivalpasset mitt til 2022?

Du trenger ikke å gjøre noe som helst annet enn å slappe av og lade opp til Liverpoolfestivalen 2022. Selv om festivalpasset ditt har feil dato så vil det likevel være registrert som gyldig i 2022 i våre kontrollsystemer.

 

Hvordan får jeg refundert pengene mine?

Du vil i første omgang motta en mail til den mailadressen du registrerte når du kjøpte billetter. Der vil det stå en beskrivelse av hvordan du går frem for å få refundert pengene. Har du ikke mottatt mail innen begynnelsen av juli så ta gjerne kontakt med jaran@liverpoolgjovik.no eller bruk chat nederst på denne siden.

 

Når får jeg pengene mine?

Vi vil i løpet av juli starte med refusjon til de som ikke ønsker å videreføre festivalpass og andre billetter til 2022

 

Hva vil aldersgrensen for gratis festivalpass være i 2022?

I år kunne alle fra 14 år og yngre få gratis adgang sammen med en voksen. I 2022 så vil det samme gjelde alle fra 15 år og yngre

 

Jeg har vunnet festivalpass, gjelder det også i 2022?

Ja!

 

Jeg har blitt akkreditert under årets festival. Vil dette også gjelde for 2022?

I utgangspunktet vil festivalpasset også gjelde i 2022. Der hvor det eventuelt trengs en avklaring vil vi ta kontakt

 

Er det noen tidsfrist for når jeg kan be om å få refundert pengene mine?

Nei, alle som har kjøpt festivalpass og billetter til Liverpoolfestivalen 2021 kan få refundert pengene helt frem til neste års festival starter

 

Hva vil prisen for festivalpass være på Liverpoolfestivalen 2022?

Det har vi foreløpig ikke besluttet. Festivalen blir utvidet med en dag og det kan bety at prisen vil gå noe opp på festivalpass for hele festivalperioden. Men viderefører du festivalpasset fra 2021 så får du på en måte med en ekstra dag på «kjøpet»!

 

Hvordan ser programmet for 2022 ut?

Vi jobber for å kunne presentere et nært identisk program som i 2021. Alle legender, artister og andre har i utgangspunktet stilt seg positive til å være med. I tillegg så vil det dukke opp flere navn og aktiviteter.

 

Jeg har kjøpt billett til Livergirls ONLY, vil den også kunne videreføres til 2022?

Ja, det vil også bli Livergirls ONLY på Liverpoolfestivalen 2022

 

Jeg har kjøpt billett til Supportermiddag, vil den også kunne videreføres til 2022?

Ja, det vil også bli Supportermiddagen på Liverpoolfestivalen 2022

Jeg har booket overnattingssted, hva gjør jeg med det?

Alle bookinger hos Quality Strand hotel og Hovdetun blir automatisk kansellert hvis du har bestilt med Liverpool som kode.  Du kan også booke opphold for neste års festival allerede nå. Hvis du vil velge en av våre samarbeidspartnere så finner du kontaktinfo her   Når det gjelder bobilparkeringen så vil de som har booket der få mail fra oss med info

 

Jeg har reservert billett på Liverpooltoget?

Vi vil også sette opp tog til neste års festival. De som allerede har reservert billett til årets tog vil få mail med info.  Du trenger ikke å foreta deg noe som helst inntil mailen havner i mailboksen din